top of page

Logot ja yritysilmeet

Logo on vahva osa yritysilmettä. Olen suunnitellut yritysilmeitä monille eri toimialoille ravintoloista kattoalan yrityksiin. Tyylini on mukautuva ja erottuva, otan huomioon eri käyttötarpeet ja toimialan. Samassa paketissa suunnitellaan yrityksellesi väri- ja typografiamaailma ja saat käyttövalmiit logot eri tilanteita varten!

Markkinointimateriaalit 

Suunnittelen erilaisia markkinointimateriaaleja niin painettuihin kuin digitaalisiinkin medioihin. Esitteet, käyntikortit, katalogit, julisteet, lehti-ilmoitukset, teippaukset, bannerit, paidat – you name it, näkyvyyspaikkoja on loputtomiin! Tehdään yhdessä yrityksestäsi näkyvä!

Kuvitukset ja visualisointi

Teen mielelläni kuvitustöitä ja visualisoin eri aiheita. Palveluiden tai tuotteiden toiminnan kuvaaminen visuaalisin keinoin helpottaa monia omaksumaan asian paremmin. Hyvällä mielikuvituksella ja luovalla ajattelulla saamme eloa ja iloa tekstin rinnalle, esitysmateriaaleihin tai vaikka verkkosivuille!

Verkkosivut

Verkkosivut toimivat yrityksen digitaalisena käyntikorttina. Yhtälailla kun kaikki muukin, verkkosivut edustavat yritystäsi, niiden täytyy näyttää ja kuulostaa yritykseltäsi. Verkkosivut voivat olla laajat tai suppeat, riippuen yrityksesi tarjoamista palveluista ja kohderyhmästä. Ota yhteyttä ja tehdään sinulle yrityksesi näköiset sivut!

bottom of page