top of page

Hovi Design

Luovaa rohkeutta vuodesta 2014. 

KOKEMUS

Olen toiminut markkinoinnin monipuolisella pelikentällä vuodesta 2014. Valmistuin kahdeksan vuotta sitten graafiseksi suunnittelijaksi jonka jälkeen jatkoin vielä opintoja liiketalouden ja markkinoinnin parissa. Toimin vuosina 2017-2023 markkinointisuunnittelijana CGI:llä sekä Sanoma Prolla vastaten asiakaskohtaamisista ja visuaalisesta suunnittelusta. Nykyään toimin täysipäiväsenä yrittäjänä pyörittäen yhden hengen mainostoimistoa.

INTOHIMO

Vahvuuteni ja intohimoni on visuaalinen suunnittelutyö, mutta vuosien varrella on kertynyt kokemusta monista eri aiheista. Verkkosivut, somekanavat ja hakukoneet ovat monelle yritykselle tärkeä mainospaikka mutta nykypäivänä myös perinteiset mediat ja printtituotteet nostavat päätään. Olen tehnyt paljon tapahtumia ja messuja ja livetilanteet saavat minut syttymään!

IMG_1048 copy.jpg

LUOVUUS

Suunnittelijana olen tarkka ja idearikas ja kanssani on taatusti helppo ja mukava työskennellä. Hoidan hommat ajatuksella ja asiakasta parhaiten palvellen, en jätä asioita puolitiehen. Työt-sivulla pääset tutustumaan tekemiini suunnittelutöihin vuosien varrelta. Ota yhteyttä, tehdään yhdessä yrityksestäsi näkyvä ja kuuluva!

bottom of page