top of page
With All Your Heart

Palvelut

Monipuolista osaamista, kokemusta ja näkemystä. Löydät tältä sivulta tarjoamani palvelut, jos et löydä tarvitsemaasi palvelua – kysy, räätälöidään tarpeidesi mukaan sopiva markkinointipaketti yrityksellesi.

Palvelut: Services
Poster
Website Creation

Graafinen suunnittelu

Yritysilmeet, kuvitustyöt, painetut ja digitaaliset materiaalituotannot sekä suunnittelutyöt – vain taivas on rajana!

Verkkosivut yritykselle (Wix/Webnode)

Verkkosivut toimivat yrityksen digitaalisena käyntikorttina. Luodaan yhdessä yrityksesi ilmettä mukailevat sivut, joissa palvelut tuodaan esille selkeästi ja yhteydenotto on sujuvaa!

With All Your Heart
Stationery

Sisällöntuotanto

Hyvä design ja nokkela viesti, niistä on moni hyvä mainos tehty. Työstän näyttävän ilmeen lisäksi napakat ja myyvät tekstisisällöt yrityksesi markkinointimateriaaleihin. Esittelytekstit, palvelun kuvaukset, myyntitekstit, artikkelit tai blogituotannot – you name it! 

Tila- ja tapahtumasuunnittelu

Visuaalista live- ja virtuaalitapahtumien ja tilaisuuksien tilasuunnittelu- sekä lavastuspalvelua. Autan mielelläni myös tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mitä, kenelle, missä, miksi ja miten?

Markkinoinnin on hyvä olla edes jollain tasolla suunniteltua ja tavoitteellista. Putiikistani löytyy apu myös markkinoinnin suunnitteluun, kohderyhmämäärittelyyn ja mediavalintoihin. Laajasta verkostostani löytyy kumppaneita digimainonnasta tapahtumatuotantoon, ollaan yhteydessä! 

Palvelut: Text
bottom of page