top of page

Työt

Tältä sivulta löydät matkan varrella tehtyjä suunnittelutöitä, projekteja ja toteutuksia.

Työt: Text

Logot ja yritysilmeet

Logo on vahva osa yritysilmettä. Olen suunnitellut yritysilmeitä monille eri toimialoille ravintoloista kattoalan yrityksiin. Tyylini on mukautuva ja erottuva, otan huomioon eri käyttötarpeet ja toimialan. Samassa paketissa suunnitellaan yrityksellesi väri- ja typografiamaailma ja saat käyttövalmiit logot eri tilanteita varten!

Työt: Text
Työt: Work

Markkinointi-

materiaalit yrityksille

Suunnittelen sujuvasti erilaisia markkinointimateriaaleja niin painettuihin kuin digitaalisiinkin medioihin. Esitteet, käyntikortit, julisteet, teippaukset, bannerit, paidat, kaulanauhat – you name it, näkyvyyspaikkoja on loputtomiin! Tehdään yhdessä yrityksestäsi näkyvä!

Työt: Text
Työt: Work

Kuvitukset ja visualisointi

Teen mielelläni kuvitustöitä ja visualisoin eri aiheita. Palveluiden tai tuotteiden toiminnan kuvaaminen visuaalisin keinoin helpottaa monia omaksumaan asian paremmin. Hyvällä mielikuvituksella ja luovalla ajattelulla saamme eloa ja iloa tekstin rinnalle, esitysmateriaaleihin tai vaikka verkkosivuille!

Työt: Text
Työt: Work

Tapahtumat, lavastus- ja tilasuunnittelu

Sytyn livetilanteista ja elämysten tuottaminen ihmisille on lähellä sydäntäni. Yksi suuri asia elämyksissä on ympäristö ja sen visuaalisuus. Olet sitten messuilla tai järjestät itse yritystilaisuutta, kaiken tapahtuvan ja näkyvän täytyy henkiä yrityksesi arvoja ja ilmettä. Ota yhteyttä – autan mielelläni lavastusten ja ilmeen suunnittelussa!

Työt: Text